Chef-kok Jeroen klepper wordt mede-eigenaar Hemingway’s Beach restaurant

“Afgelopen zomer was een groot avontuur: Van niets hebben we meer dan iets opgebouwd!”

Het wild staat op tafel en de openhaard loeit bij Hemingway’s Winter Lodge. Het strand straalt en de passie spat van chefkok Jeroen Klepper af. En dat is niet vreemd: vanaf deze maand is hij mede-eigenaar van het mooie Hemingway’s Beachrestaurant, prachtig gelegen aan het Bergense strand.

Na het eerste zomerseizoen was het duidelijk: de samenwerking tussen Hemingway’s Beach restaurant en chef Klepper was een groot succes.
Na het eerste zomerseizoen was het duidelijk: de samenwerking tussen Hemingway’s Beachrestaurant en chef Klepper was een groot succes. Met die wetenschap werd het tijd om de samenwerking verder te bestendigen en te formaliseren. Klepper: “Afgelopen zomer was een groot avontuur: van niets hebben we meer dan iets opgebouwd! Bij Hemingway’s kan ik creatief gezien heel erg veel doen. We hebben zoveel ideeën om het restaurant verder op de kaart te zetten van culinair Noord Holland. Met het overnemen van een deel van het eigendom is het voor mij een groter en nog mooier avontuur geworden.”

Klepper neemt een percentage van de aandelen over op basis van een ingroeipakket. Eigenaar Koert Hans Smit: “Jeroen is een belangrijke aanwinst voor ons restaurant gebleken. Met deze constructie kan hij op het juiste tempo de zaak een mooie draai geven en de keuken nog verder optimaliseren. We leggen hiermee een fundament voor de groei van het bedrijf en de plannen die er zijn voor nieuwe acquisities.”