Hemingway’s Winter Lodge geopend

hemingways

Een warme wintergloed over het Bergense strand

Bergen aan Zee, 10 november 2016 – Hemingway’s Winter Lodge opent haar deuren voor het publiek dat ook in de winter wil genieten van zee en strand. Gedurende de wintermaanden staat de beachclub / restaurant in het teken van een warme wintergloed en waan je je in het Aspen van weleer, omringd door de sterren van vroeger.

Geniet van het haardvuur, de nieuwe winterkaart, opwarmende drankjes en mooi eten. Stijlvol en warm gaan samen in Hemingway’s Winter Lodge.

“Bergen aan Zee is vernieuwend aan 2016 begonnen”, zegt bedrijfsleidster Esther Rijke. “Nieuwe strandpaviljoens met ieder een eigen karakter vullen elkaar aan en Bergen aan Zee is nu meer dan ooit een bestemming voor een mooie avond uit. Ook en juist in de winter. Met name het mooie eten bij Hemingway’s Winter Lodge is een aanrader voor iedereen die van sfeer, een bijzondere kaart en mooie wijnen houdt. En dat met een prachtige uitzicht over de zee.”

Hemingway’s Beach Restaurant opende in het voorjaar en kende meteen een succesvolle zomer. Bezoekers vielen voor de combinatie van echt goed eten op het strand en de gezellige maar stijlvolle sfeer die zich liet vangen onder de noemer ‘Barefoot Chique’. Deze winter wordt hier vervolg aan gegeven met Hemingway’s Winter Lodge. Een restyling naar een winterse beleving zorgt voor dezelfde fijne sfeer van gezelligheid.

Kom genieten van de prachtige entourage, het warme haardvuur en de fijne winterdranken. En natuurlijk van mooie winterse gerechten van chef-kok Jeroen Klepper.

Wees welkom!